Laatste trends en stijlen in jassen.

Voor het komende lente en zomerseizoen gaan we zachtjes aan weer op zoek naar een nieuwe jas. Wat is nu eigenlijk de laatste mode op het gebied van jassen? Wat we weer veel tegenkomen dat zijn de kortere jeans jasjes, niet alleen maar in de oorspronkelijke jeanskleuren die we gewend zijn, maar daarnaast ook in verschillende kleuren. De kleuren zijn nu zacht, roze, zalm, pistache de welbekende pasteltinten.

Nieuwe trends bij herencollecties
In de herencollectie zien we naast de neutrale kleuren en de jeans jassen nu ook veel felle kleuren, rood en blauw kom je nu overal tegen.

Lederlook is in bij dames
In bijna alle collecties van verschillende merken zien we de lederen of leder look jasjes, dit is een absolute must voor elke vrouw om te bezitten. Deze jasjes zijn echt fantastisch te combineren met diverse stijlen, stoer op een jeans, romantisch op een rokje of jurkje het kan allemaal! Ook hier zien we naast de standaard zwarte en bruine tinten veel kleur!

Komend seizoen veel kleur
Komende seizoenen staan toch wel in het teken van vrolijk en vrouwelijk en dat bereiken we met de kleuren en bloemenprints. Grijze muizen zullen we niet veel meer tegenkomen, het straatbeeld veranderd in kleur, en prints. Dierenprints, bloemenprints, stipjes en streepjes komen ook overal in terug. Wij hebben de mooiste collectie jassen online staan. We zien veel bekende merken zoals Esprit, Only en Vero Moda. Allemaal volgens de laatste trends op fashion gebied. Ze hebben jassen voor zowel dames en heren op voorraad. Momenteel is er tot en met 24 maart een kortingscode beschikbaar voor 25% korting op alle jassen! Kijk dus zeker even of jouw perfecte jas er tussen zit, want zulk voordeel kan je toch eigenlijk niet laten liggen

Kortingen

Ook komend seizoen zijn er weer diverse kortingskodes voor trendy kleding te vinden, en natuurlijk proefmonsters voor nieuwe beautyproducten.