Een nieuw huis laten bouwen of toe aan een grote verbouwing? Denk dan eens aan vloerverwarming. Het behoort tot één van de luxes in huis maar is tegenwoordig zeer betaalbaar.

Een vloer is meer dan alleen een ondergrond. Vloeren die letterlijk warmte uitstralen zijn voorzien van vloerverwarming. Dan wel elektrisch dan wel op water, of zelfs mogelijk als infrorood vloerverwarming. Badkamer, keuken of woonkamer varen er wel bij. Altijd warme voeten met vloerverwarming.

Vloerverwarming is eigenlijk bij alle soorten vloeren mogelijk, en er zijn dan ook voor iedere soort vloer speciale systemen op de markt die ook jouw huis lekker warm laat zijn, en dat zelfs in de koudste winter.

Parket vloeren

Lamelparket is de meest geschikte parketvloer in combinatie met vloerverwarming.

Klik PVC vloeren

De klik pvc vloeren met dubbelkurk zijn direkt op uw vloerverwarming te leggen.

Laminaat

We adviseren u laminaat vanaf 8 mm dikte te gebruiken op een daarvoor bestemde ondervloeren.

Tegels

Keramische tegels combineren goed met vloerverwarming

Waarom Electrische vloerverwarming?

Dat staat natuurlijk niet langer ter discussie, want het klimaat is wel degelijk aan het veranderen. Nederland heeft inmiddels het besluit genomen om verwarmingsketels op gas te gaan verbieden.

Electrische verwarming, en dus het nog efficientere en voordeligere infrarood verwarming, is de oplossing voor gunstige en comfortabele verwarming in de moderne huizen.