Doorbreek de dagelijkse werksleur en neem uw werknemers een ontspannend dagje mee uit. Gezelligheid en uitdaging zijn de sleutelwoorden van onze bedrijfsuitjes. Collega’s leren elkaar van een andere kant kennen en laten voor heel even alle zorgen los. We bieden speciale bedrijfsuitjes met verschillende doelen zoals teamspirit opkrikken, netwerken onderhouden, ontspannen tijdens een vergadering of elkaar op een andere manier leren kennen.
U kunt kiezen uit diverse culinaire, creatieve en actieve activiteiten die niet alleen bedoeld zijn om de teamspirit te vergroten, maar ook om dankjewel te zeggen en gewoon gezellig met z’n allen bezig te zijn. Met of zonder een lekker hapje en een drankje.
Welk type bedrijfsuitje uw voorkeur heeft ligt natuurlijk aan uw eigen voorkeur, of in sommige gevallen aan dat van uw medewerkers. Het kan klein zijn, maar ook groter. Het verschil bijvoorbeeld tussen een middagje bowlen en een week raften en bergklimmen in de Alpen. 

Uw bedrijfsuitje op maat

Geen bedrijf is hetzelfde, geen gezelschap identiek. Daarom stelt u bij ons een bedrijfsuitje zélf samen. Maak een keuze uit strand evenementen, winter-events, of wat al niet meer mogelijk is.. Binnen én buiten. Kies voor één workshop of voor een compleet arrangement. Maak de dag compleet met een verzorgde catering of reis naar de locatie toe. En creëer altijd uw eigen finishing touch!

Schotel uw werknemers een heerlijk diner voor, of laat ze zelf de kost bereiden. Een eigen thema bij een workshop? Een uurtje vergaderen tussen de activiteiten door? Of juist de serieuze gesprekken vermijden en een knalfeest organiseren? Alles is mogelijk. Wij zorgen voor een complete dag vol activiteiten voor uw werknemers. Ook heeft u de mogelijkheid een aantal services af te sluiten. Zo kunt u kiezen voor een ‘slecht weer optie’ of personenvervoer van en naar uw locatie. U geeft de zorgen uit handen. Kortom: een fantastisch bedrijfsuitje geheel naar wens.