Als jij iemand bent met een kort kapsel en interesse in het gebruik van seksspeeltjes in de slaapkamer, dan ben jij hier aan het juiste adres. Seksspeeltjes zijn een toevoeging aan de sekslevens van heel erg veel verschillende mensen. Bij veel mensen zul je in het nachtkastje wel minimaal één soort seksspeeltje tegenkomen. Seksspeeltjes kun je zowel alleen als met een partner gebruiken. Als jij op het punt staat om voor het eerst in je leven een speeltje te kopen, dan kan dit een spannende stap zijn. Hier kun je lezen over enkele handige tips die je kunnen helpen bij de aanschaf.

Soorten speeltjes

Seksspeeltjes zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Een populair genre onder de seksspeeltjes zijn bijvoorbeeld buttpluggen. Echter, wanneer je zelf een seksspeeltje wilt gaan aanschaffen is er een handige tip die je zou moeten opvolgen. Deze tip luidt; koop niet zomaar het eerste wat je tegenkomt, maar verdiep je in je aankoop. Het is slim om je goed te verdiepen in wat je wilt gaan aanschaffen voordat je het daadwerkelijk koopt. 

Waar koop je speeltjes? 

Als je nog nooit een seksspeeltje hebt aangeschaft, dan is het logisch dat je niet erg goed op de hoogte bent over hoe je dit het beste kunt aanpakken. Zoals gezegd is het slim om jezelf van te voren goed in te lichten voordat je daadwerkelijk een aankoop doet. Er zijn speciale winkels waar je seksspeeltjes kopen kunt. Het is een goede tip om bij je zoektocht eens een bezoekje te brengen aan zo’n winkel. Daar kun je terecht met al je vragen en verschillende producten bekijken. De medewerkers kunnen met je meedenken over welk product het beste bij jou en jouw wensen zal passen.

Eisen stellen

Om een product te vinden wat aan jouw wensen zal voldoen, moet je natuurlijk logischerwijs wel eerst een lijstje met jouw wensen hebben opgesteld. Echter, de kans is groot dat jij niet weet wat voor wensen je zou kunnen hebben. Iets waar je over na zou kunnen denken is bijvoorbeeld of je op zoek bent naar een seksspeeltje om alleen te gebruiken of naar een speeltje wat je samen met een partner zou kunnen gebruiken. Daarnaast is het ook slim om na te denken over wat voor soort stimulatie je zou willen dat het seksspeeltje te bieden heeft.

Inspiratie voor soorten

Om je tot slot nog een beetje op weg te helpen bij je keuze kun je hier lezen over verschillende soorten seksspeeltjes die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Als jij op zoek bent naar een seksspeeltje waarbij er sprake is van anale stimulatie, dan zou het aanschaffen van een butplug voor jou een juiste keuze kunnen zijn. Echter, als je op zoek bent naar een seksspeeltje waarbij er sprake is van clitorale stimulatie, dan is een butplug niet de juiste keuze. In dat geval ben je met een vibrator beter af. Een type vibrator wat vaak gekozen wordt is een luchtdrukvibrator. De kans is dus best groot dat dit type jou ook zal bevallen.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *