Je hebt vast en zeker wel iets gehoord over de voorgevormde bh zonder beugel en je vraagt jezelf af of het wel iets voor jou is. Zijn deze bh’s wel mooi genoeg en bieden ze ook voldoende ondersteuning? Zelfs als je een maatje meer of een grotere cupmaat hebt? In onze blog vertellen we meer over deze bh’s en wat nu precies de voordelen zijn.

Waarom zou je voor een bh zonder beugel kiezen?

Nu denk je dat een bh zonder een beugel nooit de ondersteuning kan bieden van een bh met beugel, maar niets is minder waar. Bij het ontwerpen van geschikte bh’s wordt veel tijd en aandacht besteed aan hoe het product zo comfortabel mogelijk gemaakt kan worden. Met als resultaat de voorgevormde bh zonder beugel. Daarnaast zijn bh’s met beugels minder prettig, omdat de beugels je kunnen irriteren. 

Voorgevormde bh zonder beugel heeft bredere schouderbandjes

Veel modellen van de voorgevormde bh zonder beugel hebben bredere schouderbandjes en dat zorgt ervoor dat je voldoende ondersteuning ervaart. De ondersteuning komt bij iedere bh voor een groot deel door het soort schouderbandje. Daarnaast zijn de bredere schouderbandjes gevuld met zacht materiaal en zakken ze minder snel af dan reguliere schouderbandjes van bh’s. Dat voor veel vrouwen een uitkomst is.

De cups bedekken de borsten

De cups van een voorgevormde bh zonder beugel bedekken de gehele borst en dat geeft een optimale ondersteuning. Je borsten bewegen minder snel en het voelt ook lekker stevig aan. Daarnaast blijven je tepels ook onzichtbaar. Dus geen zorgen meer over mogelijke en gênante nipple slips. Mede te danken aan de zachte vulling van de cups die ook voor meer comfort zorgen.

Voorgevormde bh zonder beugel lift de borsten

De voorgevormde bh zonder beugel heeft ook als voordeel dat de borsten iets gelift worden. Het is niet zo extreem als bij een push up bh, maar je borsten krijgen wel meer vorm en zijn ook iets meer aanwezig. Daar is toch niets mis mee? Het kan je zelfvertrouwen ook een flinke boost geven!

Is de voorgevormde bh zonder beugel voor iedere vrouw geschikt?

Jazeker! Iedere vrouw kan kiezen voor een voorgevormde bh zonder beugel. Of je nu kort, lang, groot of dun bent. Vooral dames met een maatje meer kunnen veel profijt hebben van deze bh’s. Zelfs sporters kunnen gebruikmaken van deze type bh’s, omdat er ook voorgevormde sport bh’s zonder beugel te verkrijgen zijn. 

Ben jij overtuigd?

Zit jij al te popelen om een voorgevormde bh zonder beugel aan te schaffen? Dan ben je bij BH Support aan het juiste adres, want wij bieden een groot assortiment in bh’s aan. Je kunt kiezen uit verschillende soorten, maten en kleuren en zo kun je een bh kopen die het beste bij je past. Daarnaast kun je onze online specialist om advies vragen als je nog niet zeker weet welke bh je het beste kunt kopen. Wil je bh’s proberen? Dat kan! Want bij BH Support betaal je pas achteraf en kun je producten retourneren als je niet tevreden bent.

Tags: