Je kent het wel. Je hebt helemaal niks te doen. Het is weekend, al je vrienden en familieleden in een onbereikbare afstand of allemaal aan het werk. Toch is er een grote behoefte om iets te gaan doen, maar je weet niet wat! Niks is vervelender dan compleet verveeld thuis voor het raam te zitten. Telkens diezelfde straat, boom of lantaarnpaal. Al dat raamstaren heeft je gemoedstoestand volledig op zijn kop gezet. Tijd voor verandering! Gelukkig ben je vandaag op de juiste website bij de meest geschikte blog terecht gekomen. Wij hebben namelijk een aantal leuke, maar ook zeker gekke ideeën die je kan uitvoeren wanneer de verveling de macht over je heeft genomen.  

Ga een hobby zoeken! 

Ongetwijfeld is dit wel door je gedachten heen gegaan. Dan heb ik het natuurlijk over het zoeken van een hobby. Tijd voor actie. Pak een notitieboekje, pen en ga aan de slag met brainstormen. Ga bij je zelf langs wat je leuk vindt en of dit in een hobby uit te oefenen is. Zodra je iets hebt gevonden is het belangrijk dat je checkt of: het in de buurt te doen is, hoeveel tijd neem het in beslag en wat gaat het allemaal kosten. Is er uit de brainstorm iets gekomen waarvan er nog geen hobby bestaat, creëer er dan een!   

Huis compleet opruimen en inrichten  

Heb je geen zin om een nieuwe hobby te zoeken en is het huis wel een enorme bende. Schuif het uitstel gedrag dan opzij en ga aan de slag met het volledig poetsen en boenen van jouw woning! Maar hoe pak je het aan? Lees hier alle stappen: 

  • Begin met stofzuigen van alle kamers. Let op alle lastige hoekjes en vergeet niet de bank of stoelen aan de kant te schuiven.  
  • Dweil vervolgens alle kamers grondig.  
  • Maak de keuken schoon. Tip! Maak ook de binnenkant van de koelkast schoon! 

Become Bob de Verbouwer! 

Toch nog te veel vrije tijd over? Ga dan jouw woning verbouwen! Misschien heb je wel de behoefte om altijd een kookeiland in de keuken te plaatsen. Of misschien wil je al voor langere tijd het huis verduurzamen. Het kan ook zijn dat je de kozijnen wilt vervangen. Ga je voor kunststof kozijnen of aluminium kozijnen? De keuze is reuze alleen jij kan die keuze maken! 

Tags: