Wil je naar een lekkere restaurant of café in Leiden? Er zijn genoeg restaurants en cafés te vinden in de regio Leiden. We zullen een aantal restaurants en cafés die het lekkerste zijn benoemen uit de top tien. 

Restaurant in Leiden

Er zijn zoveel restaurants te vinden in Leiden. Maar welke is nu eigenlijk het lekkerste? Er is een top tien gemaakt. We zullen een aantal restaurant benoemen. Je kunt kiezen voor High Wine Leiden.

Restaurant Suzie’s & van Aken

Suzie’s & van Aken is te vinden in Oegstgeest Leiden. Het restaurant staat bekend om Frans, vis en zeevruchten gerechten. Overigens is het restaurant geschikt voor vegetariërs. Iedere maandag tot en met donderdag zijn ze geopend van 17:30 tot 21:45 uur. Vrijdag en zaterdag zijn ze geopend van 17:30 tot 22:00 uur.

Restaurant Just Meet

Just Meet is te vinden in Leiden. Het is een steakhouse restaurant. Bij Just Meet kun je lunchen en Dineren. Voor de mensen met een gluten allergie is er een glutenvrije optie. Iedere dinsdag tot en met zondag zijn ze geopend van 17:30 tot 22:30 uur. Maandags zijn ze gesloten.

Restaurant El Gaucho

El Gaucho is een Latijns, Argentijns, barbecue steakhouse restaurant. Dit restaurant is te vinden in Leiden. Hier kun je lunchen en dineren. Ook na sluitingstijd kun je gebruik maken van het restaurant. In het restaurant kun je tijdens je lunch of diner genieten van livemuziek. Het restaurant is geopend van maandag tot en met zondag van 17:00 tot 23:00 uur.

Cafés in Leiden

Naast restaurants zijn er ook veel cafés te vinden in Leiden. Er is ook een top tien voor de cafés gemaakt. We zullen een aantal kroegen in Leiden benoemen uit de top tien.

Vlot Grand Café

Bij het Vlot Grand café kun je een bakje koffie of thee drinken. Het café is te vinden in Leiden. Als je een vegetariër bent dan is het Vlot Grand café zeker geschikt voor jou als vegetariër. Het café is dagelijks geopend van 09:00 tot 22:00 uur.

Café Rembrandt

Café Rembrandt is een café in Leiden. Het café staat bekend om hun bar, wijnbar en eetcafé. Voor de gasten in het café is livemuziek te horen.

Café T’Praethuys

Het café is een echt café om een lekker biertje of wijntje te nuttigen. Je kan hier ook non-alcoholische dranken nuttigen. Het café is te vinden in Leiden.

Tags: