De beste tips voor een trip naar het vakantieparadijs Gran Canaria
Wilt u een vakantie met goede herinneringen, dagen aan het strand en alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen? Denkt u aan een vakantie op Gran Canaria? Dan raad ik de plaats Playa del Inglés in het zuiden van het eiland aan.
De parel in het zuiden van Gran Canaria biedt het complete programma voor bezoekers uit het buitenland. Hier vind je onder andere religieuze evenementen in verschillende talen, restaurants voor elk wat wils, bars met speciaal gebrouwen voedsel, disco’s voor de dansende mensen en natuurlijk heel veel stranden en zee.
Tolerantie is erg belangrijk in deze vakantiebestemming en iedereen voelt zich hier op zijn gemak. Ik heb de belangrijkste informatie over Playa del Inglés voor je verzameld zodat je kunt genieten van een onvergetelijke vakantie.

Wanneer kun je Playa del Inglés het beste bezoeken?

Het klimaat op Gran Canaria is het hele jaar door mild tot warm. De temperaturen liggen tussen de 15 graden in de winter en 28 graden in de zomer, wat betekent dat je het hele jaar door naar de plaats kunt reizen.

Door de weinige regenachtige dagen kan er van elke dag volop genoten worden en hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw vakantie in het water valt. Wie zich liever wat meer privé voelt op het eiland, moet tijdens de vakantieperiode bij voorkeur niet aankomen, want dan is er een groter aantal vakantiegangers.

De mooiste stranden van Playa del Inglés

Playa del Veril

Dit strand heeft het voor Gran Canaria typische zwarte zand en bestaat uit twee baaien. In het oosten van het eiland vind je sanitair en kiosken om je op je stranddag van ijs en koele drankjes te voorzien.
Sommige mensen vertrokken vroeg in de ochtend om de adembenemende zonsopgang bij Playa de Veril te ervaren en langzaam te kijken hoe de zon de dag begroet.
Het uitgestrekte strand van Playa del Inglés biedt voldoende ruimte om een ​​gezellig plekje te kiezen. Op het zachte zand kunnen alle leeftijdsgroepen een geschikte activiteit vinden.
Aan de strandpromenade staan ​​restaurants en snackbars opgesteld en zorgen voor uw fysieke welzijn. Als je je strandlaken niet onder 100 andere vakantiegangers wilt verspreiden, kun je een stukje langs het strand lopen en daar eenzame stukjes vinden.

Top accommodatie in Playa del Inglés

Hotel Bull Eugenia Victoria & Spa in Playa del Inglés op Gran Canaria is iets bijzonders. Voor een klein prijsje boek je All Inclusive. Dan is echt alles inclusief!