Ben jij op zoek naar een winterjas waarmee jij de komende winters vooruit kan, maar weet je niet waar je moet beginnen door het grote aanbod? Zoek dan niet verder en lees snel deze blog! Als je op zoek bent naar een warme winterjas, dan ben je hier aan het juiste adres. Waar kan je de zoektocht beter beginnen dan een merk dat is ontstaan in Alaska zelf? Parajumpers is ene merk dat geïnspireerd is door reddingswerkers in Alaska. 

Een parajumpers winterjas voor heren

De inspiratie voor deze jassen komen voort uit de extreme weersomstandigheden die in Alaska ontstaan. De inspiratie zijn van reddingsmissies die door militairen worden uitgevoerd in Alaska. Deze jassen moeten onder andere de volgende omstandigheden doorstaan:

  • Een ruige storm op zee
  • Een beklimming tot wel 4.000 meter
  • Een duik in de koude zee om mensen te redden

Zowel modieus als erg praktisch

Door de jaren heen heeft het merk zich door ontwikkeld en biedt het ondertussen meer aan dan Parajumper jassen voor heren en dames. Hoewel het hier allemaal begonnen is, zijn alle kleding zowel praktisch als modieus. De kragen zijn van de jassen af te halen als de situatie hierom vraagt.

Parajumpers probeert functionaliteiten te combineren met een modieus design, zodat deze in harmonie zijn. Parajumpers vind innovatie belangrijk en maakt daarom gebruik van verschillende technieken in één jas. Het bedrijf staat niet zeker stil en is constant aan het ontwikkelen. Eén van de uitdagingen is om hele warme jassen te maken die niet zwaar zijn en comfortabel zitten.

Overal in de wereld verkrijgbaar

Het merk is niet enkel populair in Amerika, maar is tegenwoordig ook in grote delen van Europa en Azië te vinden. Het aantal verkoop punten is dan ook in korte tijd hard gestegen. Tegenwoordig hebben ze een eigen showroom in Amsterdam. Parajumper kleding is zowel op internet als in diverse winkelketens verkrijgbaar.