Ben je nog opzoek naar idee├źn voor jouw badkamer inrichting? Er zijn verschillende stijlen en bijbehorende accessoires waar je uit kunt kiezen. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een design badkamer of een klassieke inrichting. Andere mogelijkheden zijn een moderne uitstraling of een luxe interieur. De diverse bijbehorende onderdelen en accessoires zorgen voor een gedetailleerde inrichting van je badkamer.

Natuurlijk is het vandaag de dag ook modern om speciale meubelen in de badkamer te plaatsen, anders dan spoelbak en dergelijk.

Een dressoir modern, of authentiek wordt steeds vaker gebruikt om bijvoorbeeld handdoeken in te bewaren.

Diverse badkamer stijlen

In een luxe badkamer kun je optimaal ontspannen. Dit soort badkamers beschikken bijvoorbeeld over een comfortabele inloopdouche en stoomcabine. Voor extra ontspanning kan de luxe badkamer ingericht worden met een grote badkuip, die tevens gebruikt kan worden als bubbelbad. De klassieke badkamer combineert het comfort en de kwaliteit van de huidige tijd met de klassieke uitstraling van vroeger. Kenmerkend voor dit soort badkamers zijn de badkuipen met pootjes, spiegels met een ovale vorm en klassieke kranen.

Badkamer accessoires en onderdelen

Richt je badkamer helemaal naar wens in met de diverse aangeboden accessoires en onderdelen. Badkamertegels zijn bijvoorbeeld bepalend voor de stijl en uitstraling van je badkamer. Ze worden aangeboden in diverse kleuren, vormen en soorten. Tegels kunnen goed worden gecombineerd met een comfortabele vloerverwarming. Geef je badkamer tevens een warme uitstraling door gebruik te maken van sfeervolle badkamerverlichting.