Bij het plaatsen van een lichtkoepel kunt u direct genieten van de ongestoorde lichtstralen die naar binnen schijnen. Heeft u een groot plat dak, dan kunnen een aantal lichtkoepels tegelijk uitkomst bieden. Misschien vraagt u zich af bij wat voor een soort lichtkoepel de prijs bedraagt? Over het algemeen vallen de lichtkoepel prijzen mee en is er sprake van een relatief kleine investering. 

Lichtkoepel als lichtsraat

Een bijzonder mooi afgewerkte lichtstraat wordt steeds vaker in platte daken geplaatst. Als u bijvoorbeeld dit combineert met dubbele tuindeuren in je serre, dan heb je een erg mooie lichtinval! Het voordeel van een lichtstraat is dat u door de grote afmetingen veel meer licht in uw woon- of werkruimte krijgt. Maten als 1.50 x 1.40 meter, 2.40 x 1.00 meter en 3.80 x 0.70 meter kunnen standaard geleverd worden. Wilt u een lichtkoepel waarbij het licht ongestoord naar binnen schijnt, is een zogenaamde vlakkelichtkoepel de beste keuze. Dit soort lichtkoepels bestaan uit HR++ veiligheidsglas dat isoleert en eventueel ook met een warmtewerende kwaliteit besteld kan worden. 

Lichtkoepel prijzen standaard of op maat?

U kunt lichtkoepels in standaard maten bestellen, maar ook op maat laten maken. De keus in standaard maten is behoorlijk uitgebreid. In heel veel gevallen zijn ze direct leverbaar, maar er zijn ook standaard maten waarbij u op twee weken levertijd moet rekenen. De lichtkoepel prijzen van standaard maten liggen meestal iets lager dan op maat bestelde dakkoepels. Heeft u bijzondere wensen en wilt u een afwijkende maat bestellen, kunt u dat gewoon aangeven en de lichtkoepel prijs voor u uit laten rekenen. Enkele voorbeelden: Lichtkoepel 100 x 100,
lichtkoepel 100×100, lichtkoepel 100 x 200 of een lichtkoepel 80 x 80. 

Vlakkelichtkoepel een klasse apart

Door het strakke design, de hoge isolatiewaarde en de duurzame kwaliteit van het HR++ isolatieglas, kunt u de vlakkelichtkoepel als een klasse apart beschouwen. Bovendien kunt u deze koepels eenvoudig monteren. De lichtkoepel prijzen varieren uiteraard afhankelijk van de maat die u nodig heeft. De prijs van een lichtkoepel van een kleine maat ligt vanzelfsprekend lager dan die van een grote maat.