Sta jij met je bedrijf wel eens op een event? Zo niet, dan moet je zeker eens de mogelijkheden bekijken, want evenementen bieden veel kansen! Maar ook een eigen feest of open dag is natuurlijk een event. En wat dacht je van beurzen? Elk event biedt perfecte mogelijkheden om jouw naam op een positieve manier bekend te maken. Doeken, borden en schermen met je logo erop… daar word je wel op gezien, maar niet bewust. Want wat heeft de bezoeker daaraan? Iets krijgen is daarentegen wel altijd leuk, vooral iets waar de bezoeker wél iets aan heeft.

Goodies

Bij een open dag is een goodie bag altijd goed. Zo kun je tassen bedrukken met bedrukte goodies erin die ze goed kunnen gebruiken. Het slimst is om een lang bruikbare tas te bedrukken zoals een rugzakje of katoenen tas. Dan is het iets wat ze blijven gebruiken, waardoor jouw naam nog lang overal rondzwerft. Bovendien is dit ecologisch veel verantwoorder dan plastic tasjes. En dat is vandaag de dag wel enorm belangrijk. Plastic valt bij velen al echt verkeerd. Dus waarom ook geen duurzame weggevers? Dat is makkelijker dan je denkt. Van haast alles is wel een duurzame variant te vinden. Laat je bijvoorbeeld een sleutelhanger bedrukken, dan kan die van bamboe zijn, of van gerecycled materiaal. Je kunt ook waterflesjes van gerecycled plastic bedrukken. 

Bruikbaar

Duurzaam of niet, laat het product bruikbaar zijn. Anders is het zonde van de investering. Ook festivals zijn een mooie aangelegenheid om bruikbare weggevers met jouw naam erop te verspreiden. Festivals zijn haast altijd in de zomer, dus is het handig om ook zomerse producten uit te delen. Zonnebrillen en zonnebrandcrème doen het hoe dan ook goed. Maar in Nederland kunnen ook paraplu’s en poncho’s effectief zijn. Je weet het hier immers maar nooit met het weer.

Trend

Als bedrijf kun je ook gericht inspelen op de trends van dat moment. Een beetje obscuur misschien, maar reclame oip een gratis herbruibaar mondkapje wordt de laatste tijd natuurlijk wel gewaardeerd door klanten. Vooral als dit een goed mondkapje is dat herbruikbaar is.

Zo kun je meeliften op meerdere trends die niet toevalliger wijze met een pandemie te maken hebben.

Erg populair is het om, bijvoorbeeld bij bruiloften, handoeken te voorzien van een persoonlijke boodschap. Dat kunnen gastendoekjes zijn, maar ook badhanddoeken. Een bedrijf dat hierín al een voroloper is op deze markt is het belgisché relatiegeschenken.be.

Bericht bekijken