Het is gemakkelijk om u comfortabel te voelen in uw woonkamer en het decor jarenlang hetzelfde te laten. Maar als u op zoek bent naar verandering, is een make-over een geweldige manier om uw ruimte op te frissen. En het hoeft niet duur of tijdrovend te zijn, slechts een paar eenvoudige veranderingen kunnen een groot verschil maken.

Hier volgen enkele tips om uw woonkamer een make-over te geven:

1. Begin met de muren . Een nieuwe laag verf of behang kan een kamer volledig transformeren. Als u nog niet klaar bent voor zo’n drastische verandering, kunt u overwegen om nieuwe kunst of foto’s op te hangen.

2. Leg een mooie vloer.  De basis van een mooie kamer is het hebben van een mooie vloer, of het nu gaat om een nieuw tapijt of gewoon een gepolijste vloer, als u uw woonkamer een mooie basis geeft, ziet de hele ruimte er beter uit. PVC vloeren kopen? Kijk eens bij Laminaat-Plaza in het assortiment.

3. Update de meubels. Als uw meubels er verouderd uitzien, overweeg dan de aanschaf van nieuwe stukken of hoezen. Een bank is een van de belangrijkste meubelstukken in een woonkamer, dus zorg ervoor dat hij er op zijn best uitziet.

4. Denk aan verlichting. Goede verlichting kan in elke kamer een groot verschil maken. Het toevoegen van nieuwe lampen of het vervangen van de lampen door een hoger wattage kan uw woonkamer opfleuren en het gevoel geven dat u er beter woont

5. Voeg wat groen toe. Planten brengen leven in elke kamer. Groot en klein, elke plant heeft zijn eigen charme. Gaat u voor een plant met donker of lichte bladeren? Of is een plant met een combinatie van lichte en donkere bladeren perfect voor u. Als u geen groene vingers heeft, overweeg dan nep planten of -bloemen.

6. Accessorize. Hier kunt u echt uw persoonlijkheid laten doorschijnen. Kussens, dekens en tapijten zijn geweldige manieren om kleur en textuur aan een kamer toe te voegen. En vergeet de snuisterijen en andere kleine voorwerpen niet om uw ruimte te personaliseren.

Met deze tips kunt u uw woonkamer een frisse nieuwe look geven waardoor hij weer als thuis zal aanvoelen. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog!

Tags: