Het voorjaar komt er zo weer aan. Een lekker zonnetje schijnt weer en een lekker extra centje krijg je uitgekeerd voor je vakantiegeld. Dit vakantiegeld wordt ook wel gebruikt voor andere doeleinden dan alleen maar van op vakantie te gaan. Je kunt er ook een grotere aankoop mee doen door er een tweedehands auto van te kopen. Een Tweedehands auto kopen doe je niet zomaar, daar wil je natuurlijk ook nog super lang plezier van hebben. Bij een nieuwe auto is dat vanzelfsprekend. Bij een Tweedehands auto kopen is dat iets minder vanzelfsprekend. Dus doe je er verstandig aan om verschillende dingen te checken. Let erop dat je met vertrouwen een tweedehands auto koopt.

Wat is een gunstige tijd om een auto te kopen

September is hier een goede maand hiervoor. De showrooms moeten leeg om er de nieuwe modellen voor het komende jaar in te gaan zetten. Tussen Kerst en Nieuw is het ook een prima tijd om een andere auto te kopen omdat je dan vaak aanbiedingen hebt. Weekenden zijn meestal wel druk bij dealers. Als je een online een tweedehands auto koopt bij Bynco, heb je geen last van overvolle showrooms en wachttijden tot je een verkoper kunt spreken.

Overschrijven van je auto

Wanneer je een auto hebt gekocht dan komt het kenteken op jouw naam. Als het goed is heb je van diegene waarvan je de auto hebt gekocht een kentekenkaart of overschrijvingsbewijs ontvangen met de juiste tenaamstelling. Bij de kentekenkaart heb je van de tenaamstellingscode twee delen ontvangen. Let hier vooral heel goed op. Als je het kenteken gaat overschrijven zul je een geldig legitimatiebewijs moeten kunnen overhandigen. Heb je de auto wel al op jouw naam staan maar de kaart nog niet ontvangen mag je wel rijden. Een bedrijf dat door de RDW erkend is mag  ook het kenteken op jouw naam zetten. Bij Bynco bezorgt de uitgezochte tweedehands auto bij jou thuis en regelt verder al het papierwerk. Je hoeft alleen nog een autoverzekering af te sluiten.