Jullie huwelijk

Ieder bruidspaar is speciaal en uniek, daarom besteed ik alle tijd en aandacht aan julie huwelijkssluiting. Dus sluit ik liever niet meer dan twee huwelijken per week. Kijk even op de kalender of jullie datum nog vrij is.

Kennismakingsgesprek

Voor jullie besluiten om met mij in zee te gaan, nodig ik jullie uit voor een  kennismaking bij mij thuis. We spreken jullie wensen door en  ik kan antwoord geven op eventuele vragen.

Voorgesprek

In de week voor het huwelijk kom ik het liefst bij jullie thuis voor ons voorgesprek.

Omdat ik jullie écht wil leren kennen, stel ik jullie, in je vertrouwde omgeving,  veel vragen en kom vaak heel dichtbij.

Eenmaal weer thuis werk ik de toespraak uit. Iedere keer begin ik weer met een blanco pagina. Een toespraak zonder standaardwoorden, dus een toespraak speciaal voor jullie. Geschreven met jullie woorden en jullie verhaal.

Eigen inbreng

Als je dat wilt en durft, is er tijdens de huwelijkssluiting ruimte voor eigen inbreng. Bijvoorbeeld door op het moment van trouwen aan elkaar te vertellen wat de ander zo bijzonder maakt en waarom je voor elkaar kiest. Wil je dit niet zelf verwoorden, dan kan ik dit verwerken in mijn toespraak.

En heb je al bedacht dat het heel leuk is om iemand uit jullie gezelschap te vragen om de ringen te komen brengen; dat lieve kleine nichtje of die grote stoere beste vriend? Of de trouwakte door iemand anders te laten voorlezen? Ik zorg er voor dat er een kopieakte is zodat er geoefend kan worden voor de grote dag. Of misschien is er iemand die tijdens de ceremonie iets persoonlijks tegen jullie wil zeggen?

Muziek is vaak een mooie aanvulling. Dit kan een cd zijn maar ‘live’ is natuurlijk nog specialer.

De taal van de liefde is universeel, maar als (een deel van)jullie gasten geen Nederlands verstaan wilen zij het toch graag volgen. Ik heb daar een creatieve oplossing voor gevonden.

Kortom ik denk graag met jullie mee om er een onvergetelijke herinnering van te maken!

Meer huwelijk en locaties

Huwelijkskado Uitzoeken

Trouwringen met Diamanten